Nieuwe serie LOL Surprise ballen: Spring Bling!

Er is weer een nieuwe serie uitgekomen van de LOL Surprise ballen, namelijk de Spring Bling! Deze serie is een limited edition, dus er is maar een beperkt aantal van deze soort, en staat speciaal in het teken van Pasen.

In deze ballen van Lil Outrageous Littles (L.O.L.) zitten zoals gewoonlijk weer een aantal verrassingen, maar liefst zeven deze keer! Natuurlijk kun je ook deze ballen weer laag voor laag ontdekken en de aanwijzingen zoeken waarmee je kunt voorspellen wat je zult gaan krijgen.

In de bal zitten uiteraard allemaal leuk accessoires voor je LOL figuren, inclusief een gloednieuw figuurtje die speciaal in deze serie is, die deze keer overigens volledig in het teken staat van lente! Je krijgt daarbij een flesje, een willekeurig accessoire, een haarband, een outfit en schoenen. Deze kun je aantrekken op je LOL figuurtjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s