Stickers op de muur plakken zonder beschadigingen? Maak kennis met RoomMates!

Kinderen zijn gek op stickers. Of het nou plakkerige plaatjes zijn van hun favoriete tekenfilmfiguur of van een stoere sportauto, ze houden ervan om hun favoriete personages overal op te plakken waar mogelijk. Maar willen jouw kinderen ook altijd die stickers op de muur plakken? Je bent niet de enige… Het behang vindt het niet altijd even leuk als het in aanraking komt met een sticker, maar daar is vanaf nu een oplossing voor! Benieuwd? Lees gauw verder!

De spiksplinternieuwe RoomMates zijn muurstickers die je op vrijwel elk glad en vetvrij oppervlak kunt plakken zonder dat ze ook maar enige plakresten achterlaten of dat je op het behang kunt zien dat daar stickers hebben gezeten, bijvoorbeeld wanneer je kind helemaal fan is geworden van een ander tekenfilm personage. Daarnaast zijn de stickers verplaatsbaar, wat betekent dat je ze opnieuw ergens anders op kunt plakken als je er niet (meer) tevreden mee bent. De stickers worden geproduceerd in de Verenigde Staten, dus de kwaliteit van de stickers is zeer goed.

De stickers worden in een groot assortiment van verschillende onderwerpen aangeboden, van Jurassic World tot Disney prinsessen tot paarden. Voor ieder kind wat wils dus!

Ben jij nou benieuwd geworden naar alle stickers die wij op voorraad hebben? Of wil je meer informatie over deze revolutionaire stickers? Neem dan nu een kijkje in onze webshop, Marjems Warenwinkel, en wie weet hangen ze binnenkort in de slaapkamer van jouw kind!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s